Ако си предприемач по душа, тази книга ще бъде твоят вдъхновител.

Ако си стартиращ предприемач, тази книга ще бъде твоят пътеводител.

Ако си действащ предприемач, това ще бъде твоят компас.

„ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ“

Книгата е изградена като алгоритъм от 7 стъпки от идея до продукт. Стартира с оценка и обяснение на необходимите ресурси за създаване на бизнес, които са устойчивата база, върху която ще се изгради целия процес. След, което те превежда стъпка по стъпка в осъществяване на твоята идея.

 

Книгата е достъпна, максимално практична и всяка глава е придружена с упражнения, които изключително помагат за осмисляне на елементите.

 

Вземи „ПЪТВЕВОДИТЕЛ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ“  и Постави срок на своята мечта!! Спри да отлагаш истинския си успех! Книгата ще ти помогне да си направиш оценка, да набавиш нужните ресурси и да действаш.

 

Още какво можеш да добавиш

biznes dnevnik

Бизнес дневник – това е здрава удобна тетрадка с инструкции за водене, в която ще записваш всички упражнения и най-важната информация. Той ще бъде винаги с теб в процеса.

planer

Планер – това е здрава и удобна тетрадка, разграфена така, че да ти бъде максимално удобна, да планираш своя ден и да управляваш по възможно най-добрият начин, най- ценния ресурс – твоето ВРЕМЕ!

Са твоите три инструмента, които в комплект ще те преведат през нелекия път на предприемача. Вземи със себе си своите помощници и започни да действaш СЕГА!

Великите компании са създадени от хора точно като теб!

„ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ“
ще ти помогне да:
  • се вдъхновиш
  • преодолееш страховете си, защото един от най- сигурните начини за това е ЗНАНИЕТО
  • да генерираш нови идеи, с които да създадеш свой бизнес или да започнеш нова дивизия в съществуващия, използвайки пълноценно наличните ти ресурси
  • да си напишеш БИЗНЕС ПЛАН, но истински, този който ще структурира твоя бизнес и ще му даде форма и цел.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ

Книга „ Пътеводител за предприемачи“

Стойност: 29.90 лв.

 Бизнес дневник

Стойност: 9.00 лв.

 Планер

Стойност: 9.00 лв.

🎁 Чек лист Оценка на ресурси

(Подарък)

Обща цена: 47,90 лв.

ПОРЪЧАЙ ДНЕС И ЩЕ ПОЛУЧИШ ВСИЧКО ТОВА ЗА

39,90 лв.

(спестяваш 8 лв.)

Побързай, офертата важи до изчерпване на количествата!

Какво ме вдъхнови да напиша книгата и да допълня комплекта с Бизнес Дневник и Планер

Имах привилегията да работя и да се развивам като предприемач в голяма компания, в която бях Търговски директор и това ми даде възможност да работя с други големи компании и предприемачи от цяла Европа. Опознавах ги не само в работата им, но и в личен план, разказвахме си за семействата, за какво ни вълнува и какво обичаме да правим в свободното си време.

Така много рано разбрах, че успехът е присъщ на всеки един от нас! Всичко, което научих от тях , както и от консултантите, които наемахме за развитие на компанията от целия свят, ми служат за основа и ми дават увереност, която искам да предам и на вас. Това е първо.

 

Вторият ми мотиватор е опита, който натрупах като консултант на стартиращи и малки компании. При 90% от тях установих, че допускат едни и същи грешки, че имат сходни пропуски, че са завладени от страхове, че не мислят мащабни и т.н. Много често диагностицирам, че им липсват цели звена, които са задължителни за устойчив и успешен бизнес.

 

Дълго мислих какъв стил да използвам и каква структура, какъв обем, така че да ви бъда максимално полезна, да спестя време и наистина да успея да ви мотивирам. Като всеки стартиращ автор страдах от усещането, че ще пропусна нещо, дали съдържанието е вярно, дали може да е по-добре… онези всичките ограничаващи вярвания, за които подробно пиша и в книгата.

 

Един ден се събудих и реших – ще напиша за това, което знам и мога. Проследявам световни икономически модели и практики, но ги интерпретирам през моя личен опит и пиша само за това, което лично аз съм установила, че доказано работи.

biznes dnevnik

За Бизнес дневника

Това е инструмент за записване и проследяване на нашите мисли и действия. В дневника ще си записвате най-важното от книгата и ще си изпълните упражненията, които съпътстват всяка глава.

За Планера

Планерът е разграфен, така че да използвате ефективно най-ценния си ресурс – ВРЕМЕТО. В дигиталната книжка има детайлни инструкции на тема „Фокус и планиране“ .

planer

Вземи целия комплект

Всичко това САМО СЕГА може да закупите за

39,90лв вместо за 47,90 лв.

Здравейте! Аз съм Елена Герганова.

Автор съм на книгата „Пътеводител за предприемачи“. Работя като консултант и треньор Бизнес развитие. Помагам на стартиращи и малки компании да развият бизнеса си, да намалят разходите, да увеличат приходите, да реализират новите си идеи. Собствениците на бизнес да са по-фокусирани, по-успешни, да работят по-малко, но да постигат повече!

Самата аз съм предприемач повече от 20 години.

По-големият ми опит е като Търговски директор в голям холдинг за бързооборотни стоки. Създавала съм брандове, реализирала съм  големи и малки проекти, продажби в България, на Балканите и в цяла Европа. Учила съм се от изключителни експерти и консултанти, които са били неизменна част от пътя на развитие.

Учила съм през всичките години, не спирам да се уча и сега.

Опита ми от корпоративния свят съчетавам с участието си в стартиращи компании. Посетила съм 23 държави, с част от които съм работила активно. Имам син и дъщеря и партньор, които ме подкрепя през всичките тези години.

Да напиша книга беше моя мечта от години. Честно казано, не знам защо, но сякаш винаги съм знаела, че това ще се случи. Когато почувствах за какво искам да пиша и как мога да бъда истински полезна на моите читатели, вече можех да поставя срок на моята мечта и да я сбъдна! Така за по-малко от година се появи „Пътеводител за предприемачи“ заедно с Бизнес дневник и Планер.

Сега имам нова мечта! Искам тази книга и помощните инструменти, които добавих към нея да помогнат на колкото се може повече хора да сбъднат своите мечти свързани с реализиране на бизнес идеи!

Нека да те попитам нещо!

Има хиляди уникални идеи, които никога не се реализират, защото техните автори не вярват в своя успех и се страхуват! Искаш ли и ти да си един от тях?

Преодоляването на страховете е чрез знания. Когато ти е ясен алгоритъма и голямата цел е разделена на малки, нещата като с магическа пръчка започват да се случват. В „Пътеводител за предприемачи“ ще откриеш всичко това поднесено по достъпен начин и максимално практично.

Чудиш се защо другите успяват, а ти не?

 

Успехът е функция от качества, подготовка, знания, смелост и още .. В книгата „Пътеводител за предприемачи“ ще откриеш много от предпоставките за бизнес успех.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ

Книга „ Пътеводител за предприемачи“

Стойност : 29,90 лв.

Бизнес дневник

Стойност : 9.00 лв.

Планер

Стойност : 9.00 лв.

Чек лист Оценка на ресурси -подарък

Обща цена: 47,90 лв. 

ПОРЪЧАЙ ДНЕС

И ЩЕ ПОЛУЧИШ ВСИЧКО ТОВА

ЗА

39,90 лв.

(спестяваш 8лв.)

Какво споделиха част от клиентите ми...

отзив за книгата
Жаклина за книгата