Моята Лична История

Елена Герганова

Здравейте и добре дошли на моята страница, която създадох с грижа за вас!

Почувствах, че искам да споделя своя опит и знания, емоции, ентусиазъм и нестихващо желание за успех.... само че не този, който те погубва, а този, който те изпълва с еуфория и щастие!
Казвам се Елена Герганова и съм Треньор и консултант Бизнес развитие. Това, което ме отличава от повечето консултанти е, че аз от както се помня съм предприемач и активно използвам практическите си умения, комбинирани с академичните ми знания.
Имам 20 годишен опит в създаване на брандове, реализиране на големи и малки проекти, продажби в България, на Балканите и в цяла Европа. Посетила съм 23 държави, с част от които съм работила активно. Искрено вярвам, че проектът на моя живот ще бъде Ancestral Superfoods , проект на който съм съосновател и търговски мениджър, а той смело потегли към световната сцена. Говоря немски и английски.... и най-важното ... имам две прекрасни деца - син и дъщеря... и съпруг, който не се измори да ме подкрепя.
Да бъда ментор и треньор на малки компании стана случайно. Обучавах се в школа за треньори. Целта ми беше да получа знания и умения свързани с позициониране и създаване на обучителни материали, както и да се надградя като консултант на големи и средни компании. На последния изпит направих мастър клас на тема 7 стъпки от идея в продукт. В школата много харесаха моята изява и поискаха да заснема цялостно обучение. Записах го на един дъх – 9 часа, в които споделих алгоритъма, който доказано работи.

След обучението хората ми даваха прекрасна обратна връзка и част от тях поискаха да работя индивидуално с тях. Когато се срещнах очи в очи с проблемите на собствениците на малък бизнес, бях ШОКИРАНА. Видях грешки, при това от фундаментален характер, но в същото време лесни за оправяне. Неизползвани потенциали, страхове, ограничаващи вярвания и 100% ангажираност и преумора, но не с фокус РАСТЕЖ, а с фокус ОЦЕЛЯВАНЕ. И тогава взех решение, че окончателно ще се оттегля от големите компании и ще се посветя на малкия бизнес.

Имаш ли все още колебания, че е време да направиш промяната?


Довери ми се и заедно ще извървим твоята позитивна промяна.

Запиши си час за 20 мин. опознавателна среща от тук