Аз съм Елена Герганова

Помагам на стартиращи и малки предприемачи да развият своята идея в продукт и да
създадат устойчив бизнес.

За кого е програмата?

Програмата е за всеки, който иска да се развива и да постига повече. Изключително подходяща е за стартиращи и действащи предприемачи, както и за хора, които имат желание да започнат свой проект, но все още чувстват несигурност и липса на ресурси. В програмата няма ограничение за пол и възраст, но се изисква желание и фокус върху целите и мечтите.

Всяка програма е с продължителност 12 месеца и се различава по индивидуалния пакет за персонална работа с ментора Елена Герганова.

Метод на работа

В програмите са включени различни техники, базирани на доказани световни стратегии и пречупени през над 20 годишния международен опит на Елена
Герганова, за постигане на солидна бизнес система, бизнес развитие, реализиране на идея в продукт, по-добри финансови резултати и повече свободно
време.

Какво ще постигнем?

Успешен предприемач – ще извадим целия потенциал и ще овладеем техники за личен и бизнес успех.
Бизнес развитие – устойчива бизнес система, която да издържа на предизвикателства, готова да премине на следващото ниво.
Повече печалби, чрез доказани, работещи стратегии
Силна мотивация, която системно се поддържа от среда на хора с подобни на вашите цели и от Елена Герганова
Отговорност и фокус към постигане на резултати, чрез отчитане и верифициране на правилната посока.
Взаимопомощ и подкрепа от групата и от Елена Герганова
Повече време за вас и семейството

Какво включва?

24 Групови срещи с продължителност 120мин. На тези срещи има достъп с въпроси и отговори до Елена Герганова. Участие на Горещ стол по ваш казус, в който се включва цялата група. Гост лектори, срещи с успешни предприемачи и други интересни инструменти за развитие.
10 Уъркшопа, за отработване на инструменти за растеж и за комуникация в група.
36 видео урока, които се отварят всяка седмица. Предвидено е време за преговор.
Безплатно участие във всички семинари, които организира Елена Герганова
Участие в затворена Facebook група
Участие в затворена Viber група

Програма Believe to fly Супер премиум

18 лични консултации с Елена Герганова по 90 мин.
3 Супервизии по 120мин.
3 Междинни срещи в месеците със Супервизия по 30мин.
Подкрепа по мейл и телефон от Елена Герганова


Тази програма е най-интензивна и е за тези, които искат да постигнат най-бързо резултати. Елена Герганова работи лично с вас през целия период и участва и контролира целия процес.

person8
person4

Програма Believe to fly Премиум

11 лични консултации с Елена Герганова по 90 мин.
1 Супервизия по 120мин.
1 междина срещи в месеца със Супервизия по 30мин.
Подкрепа по мейл от Елена Герганова


Тази програма ви дава възможност да обсъждате заедно с Елена Герганова
своите стратегии за развитие, както и да отстранявате трудностите, които
срещате. Ще имате възможност да получавате точни насоки, за да се
придвижвате по-бързо към своите цели.

Програма Believe to fly Базова

4 индивидуални срещи с Елена Герганова по 60 мин.

 

Използвайки всички ресурси на програмата, заедно с груповите срещи и
уъркшопите , тук ще имате възможност веднъж на 3 месеца, да се консултирате лично с Елена Герганова, главно за да обсъдите своите затруднения и да зададете конкретни въпроси.

person6

Щастливи Клиенти

Изключително щастлива съм да проследявам резултатите на моите клиенти. Техният успех е част и от моят успех и от моето развитие.

5/5
Имах удоволствието да срещна Елена Герганова по пътя на личностното си и професионално израстване и съм благодарна за нейния принос към тoва. Като утвърден професионалист, бизнес-треньор и ментор, Елена Герганова набляга изключително на успешните практики, позитивната нагласа, мисленето и действието с мащаб, базирани на нейния ценен опит. Всичко това е съчетано с личната индивидуалност на всеки, така че човек да даде най-доброто от себе си. Искрено Ви препоръчвам да се запознаете с нея! След това ще останете в програмите и. : )
отзив от Жаклина Тодорова
Жаклина Тодорова
Създател на С дъх на бижу
5/5
Благодаря на Елена Герганова за личното и професионално отношение към мен ! 🙏 Елена е до мен от самото начало на моето развитие и продължава да бъде. Благодарение на нея намерих смелостта и куража да започна собствена практика и да се развивам. Всички знания, които тя влага са спрямо нейният голям опит в развитието на бизнеси. Освен личните консултации се включих в нейната менторска програма, в която развитието е неизбежно. ❤️
отзив Теодора
Теодора Петрова
Физио и масажен терапевт. Автор на курса "Изправи стойката и подмлади лицето си"
5/5
Участвам в Груповата Менторска Програма на Елена Герганова от нейното създаване. Мога да споделя, че тя е професионалист, който изпипва съдържанието на програмите си в детайли. Безкомпромисна е откъм качество на материалите и ниво на гостите. Ориентирана е към това да бъде полезна на клиентите си и се обучава, както търси най-успелите в сферата им на дейност, с цел оптимизиране на бизнес модела и постигане на целите. Препоръчвам и индивидуалната, и груповата й програма, в които аз лично намирам стимул и смисъл за действие.
христина лакева
Христина Лакева
Подари Емоция
5/5
Искам да благодаря на Елена Герганова за чудесната ни съвместна работа като личната ментор и като част от груповата програма. Елена е отличен бизнес треньор и работи с много внимание и професионализъм с всеки клиент,като се старае да разкрие потенциала му и да подобри по-слабите страни. Нейната обратна връзка ми даде по- ясно разбиране за възможностите ми и насоки за това как да продължа, за да развивам по-успешно бизнеса си . Препоръчвам Елена като бизнес коуч и с удоволствие продължавам работата ми с нея!
тамара
Тамара Узунян
Bento Health